Om Chic

Jernbanegade 3

22 677 255

Vi brænder for god mad, godt øl og god vin.

 

Med årene har vi fundet ud af at den gode mad afhænger rigtig meget af hvilke råvarer der bliver brugt, og derfor har vi tænkt det med ind på Cafe Chic.

Alle ved at fisk er sundt, og oveni købet smager det godt, men den skal være frisk for at kunne leve op til disse krav.

Derfor får vi vores fisk fra Hirtshals, hvor vores leverandør står klar på auktionen hver morgen og køber det vi har brug for, hvorefter vi selv forbereder og tilbereder vores fisk her på stedet - Frisk fisk er god fisk.

 

Vi har et godt og varieret udvalg af spiritus, f.eks en blød, behagelig aldrende rom, en whisky, lige fra en af verdens mest røgede til en behagelig Irsk, den fantastisk Beluga Vodka som fortjener kun en isklump eller en af verdens bedste Gin, Danica fra Braunstein som har det helt rigtige bid.

 

 

Vi har et mangeårigt kendskab til Poul Raunsmed, 3. generations ejer af Raunsmeds fjerkræ, og vi ved at hans dyr har et dejligt liv, og det kan man absolut smage på vores kylling, vi kan kraftigt anbefale et besøg i hans gårdbutik i Vidstrup, og tag bare børnene med.

 

 

 

 

 

Vores vin synes vi er fantastisk, og vi har et par gode venner, som har importen af Aromo Wines i Danmark, og det er virkelig noget fantastisk vin de leverer, og dermed noget dejligt vin vi kan servere for jer, der er noget for enhver smag, og til enhver tallerken. (Eller bare 'rå', man kan vel altid drikke et glas god vin..)

 

 

 

 

Ikke at forglemme vores øl :) Vi har rigtig meget godt øl, vi synes øl er spændende og langt det meste af det vi har er udenlandsk specialøl.

Det er fordi at vi synes det er sjovt at sætte øl sammen med mad, og det kan man gøre fuldstændig som når man sætter en kraftig rødvin til en grillet steak for at komplimentere den kraftige smag i begge.

Vi har haft Danmarks mindste værtshus med ca 70 forskellige øl, og interessen er stadig lige stor for de gyldne dråber, så kom ind og få en snak om hvad type der er din foretrukne (øl altså).

Vi får vores øl fra Henrik fra One Pint, som er vores gennem mange år foretrukne ølfyr.

 

 

 

Vores kaffe får vi fra Vendia Kaffe i Tornby, hvor Thomas rister vores bønner så de er præcis som vi synes kaffe skal være, kraftig og rund, uden at være meget besk.

Kom og prøv den, se om du er enig med os og mange andre.